Wij streven naar perfectie.
Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Over ons

Sinds 2013 is CP Tuinen uw adres voor al uw wensen voor de tuin. Wij bieden u advies en ontwerp op maat, tuinaanleg en onderhoud. Daarnaast is CP Tuinen gespecialiseerd in alle facetten van uw tuin, van vijver- tot boomond.

Bij CP Tuinen is het onze missie om te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om uw dromen werkelijkheid te maken. Het belangrijkste is communicatie, dus hoe gaan wij te werk? We maken een afspraak voor wat de mogelijkheden zijn, we bekijken hoe we die het best kunnen uitvoeren en dan beginnen we aan de realisatie.

Advies & Ontwerp
Bij CP Tuinen staat communicatie centraal, omdat heldere communicatie essentieel is voor duidelijkheid. Hoe gaan wij te werk? We beginnen met een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en te verkennen. Met een duidelijk plan worden de ideeën samengevoegd, resulterend in een schetsontwerp. Nadat het schetsontwerp besproken is wordt dit omgezet naar het definitief ontwerp. Wanneer alles naar wens is, stellen we de materiaallijsten en beplantingsplannen op. Hiermee hebben we een solide plan dat vervolgens in de praktijk kan worden uitgevoerd.
Aanleg

Zodra de ontwerpfase is afgerond, worden de plannen concreet voor het aanleggen van de tuin. Binnen ons team van CP Tuinen, is alle kennis in huis. Dit in combinatie met een uitgebreid scala aan machines zorgt ervoor dat wij een tuin van a tot z kunnen uitvoeren. Een opsomming van werkzaamheden welke wij verrichten zijn:

• Grondwerk en bestratingen
• Gazon en beplanting
• Beregening en vijvers
• Erfafscheidingen en overkappingen
• Tuinverlichting en robotmaaiers

Voor verdere kennismaking met CP Tuinen verwijzen wij graag naar onze projectfoto’s

Onderhoud
CP Tuinen verzorgt dagelijks tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Een goed onderhouden tuin is immers een visitekaartje en draagt bij aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Ook zorgt het ervoor dat de tuin in optimale conditie blijft zodat u jarenlang kan genieten van uw tuin. Wij bieden onderhoudsdiensten op maat aan, afgestemd op uw specifieke wensen, voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
Ook een leuk project?
Stuur een bericht of bel met ons via:
06 5074 2112
Wij gebruiken uw gegevens enkel om te kunnen reageren op uw contact aanvraag. Meer info vindt u in onze privacy verklaring.
CP Tuinen